De eerst helft speelden we tegen het A-ploegje en waren we zeker de betere in acties en duels, spijtig genoeg verwoorde zich dit niet in het resutaat bij de rust. We hadden zeker veel meer doelkansen en speelden veelal op hun helft maar onze afwerking liet het een beetje afweten.
De tweede helft speelden we normaal tegen het B-ploegje maar hiervan was weinig te merken, dit ploegje was zeker niet minderwaardig. Daar onze jongens blijkbaar vermoeid waren van deze week ( door de scholen loop, door ziekte, … ) verloren we veel de bal en kregen op het einde van de wedstrijd enkele domme goals tegen met het onverdiende verlies tot gevolg.
Een gelijkspel was volgens mij de juiste uitslag geweest, was het niet dat de scheidrechter een beetje voor de tegenpartij floot.

Toch proficiat voor de geleverde prestatie.