Contacteer ons! 0468 14 47 01|pascal_debruyne@telenet.be

u12 Winnik – KSV/FCEM 0 – 6 (7/2/2015)

/, VERSLAG_U12/u12 Winnik – KSV/FCEM 0 – 6 (7/2/2015)

u12 Winnik – KSV/FCEM 0 – 6 (7/2/2015)

Verslag Winnik – KSV/moerbeke U12

Omdat ons tante Conny vandaag niet aanwezig kon zijn nam ik haar taak als afgevaardigde met plezier over.
We hadden vandaag 10 spelers : Ian,Owen,Justen,Jordy,Silke,Jana,Joyce,Timo,Arno en Tristan.Na een positieve preek te krijgen en een belofte te geven konden we van start gaan. We beginnen met Timo en Tristan op de bank, (alé aan de kant want banken kenden ze niet). In het eerste kwartier ging de match zowat gelijk op. Ian moest wel gepast tussen komen en kon zo de 1 – 0 beletten. Jordy liep van links naar rechts en Justin verdedigde als een echte leeuw. Timo kreeg enkele kansen maar besloot nipt naast.
Silke,Jana en Joyce maakten het de jongens van Winnik niet gemakkelijk want storen deden ze.
Tweede kwartier mocht Arno in de plaats van Timo en Tristan in de plaats van Joyce (deze week ziek geweest en nog wat last). Begin van de tweede helft verliep zowat als de eerste helft.Ian mocht opnieuw wat toverwerk uit zijn mouwen schudden en ook achteraan mochten Justen en Owen nogal wat power in de benen hebben om de bal weg te krijgen want het veld werd er niet beter op integendeel over een patattenveld gesproken. Even later kon Jana zich perfect doorzetten en paste mooi de bal in de voeten van Jordy,deze laatste loste een kanonschot en de doelman was geklopt. 0 – 1 voor KSV. In het derde kwartier werden de broers opnieuw gewisseld en Joyce kwam terug in de plaats van Tristan. Maar wat ze vanaf dan brachten is om U tegen te zeggen. Vooral mooi samenspel tussen iedereen. Opnieuw mooi passenspel tussen de meisjes Jana,Silke en Joyce waarbij Joyce een mooie pas doorsteekt naar Timo maar hij besluit op de keeper.Daarna komt Winnik nog wat dreigen maar daar blijjft het bij. We gaan dan het laatste kwartier in. Silke en Jana worden vervangen door Arno en Tristan. Het blijft spannend voor het doel van Winnik de keeper gooit de bal in de voeten van een ksv speler ,jordy is goed gevolgd en schopt op doel maar keeper duwt de bal weg en komt in Arno zijn voeten maar de bal komt juist niet volledig over de lijn , Joyce heeft dat goed gezien en is goed gevolgd en zet er haar linkse tegen 0 – 2. Tristan zet zich goed in en laat zich zeker niet wegduwen. De trainer van Winnik begint dan op zijn jongens te roepen dat ze er helemaal van aangedaan zijn. Hier kan Joyce van profiteren en schopt zowel de 0 – 3 als de 0 – 4 binnen. Dan was het aan Arno zijn toer maar hij besluit naast. Arno denkt wat een ander kan kan ik ook en ja even later schopt hij de 0 – 5 binnen en ja de keeper van Winnik is er nog niet goed van. Ondertussen was het petje van de trainer van Winnik al een verdiep lager gevallen zo boos was hij. Winnik kon nog eens over de helft komen maar KSV stond te verdedigen als 1 sterk team en er was geen doorkomen meer aan. En ja Justin dacht als broer en zus een goal maken kan ik toch niet achter blijven en Justin maakt de douche dan nog kouder door er 0 – 6 van te maken.
Kort samengevat :
Ian was een heel sterke Courtois.
Justin was de witte Kompany.
Jordy was de Vertongen van dienst.
Owen mocht de plaats innemen van Alderweireld.
Tristan was de Van der maelen van dienst.
Jana de vrouwelijke Defour.
Silke de vrouwelijke De Bruyne.
Joyce de vrouwelijke Fellaini.
Arno mocht de plaats innemen van Origi.
Timo mocht Benteke vervangen.
Ik heb vandaag een superploeg aan het werk gezien die zich voor elkaar inzette. Ik ben dan ook echt fier om dan ook voor 1 keer afgevaardigde te mogen zijn van zo een ploeg,eveneens als jullie trainer die super fier is op zijn ploeg. Dikke dikke pluim jongens en meisjes.

By |2015-02-07T22:22:24+00:00februari 7th, 2015|Categories: VERSLAG, VERSLAG_U12|Reacties uitgeschakeld voor u12 Winnik – KSV/FCEM 0 – 6 (7/2/2015)

About the Author: