Vandaag super spel gezien.Heel sterke Jorn gezien in zijn duels en samenspel,sterke vleugels gezien onder naam van Jirne,Michael ,Shane en Milan.Mooi samenspel gezien tussen al deze spelers.Zelf samen met Logan die vandaag echt perfect inspeelde waar nodig.Ook mooie goals gezien van Sam,Michael,Shane,Milan,Joel,Jirne en ja heel prachtig afstands goal van Logan.Verder deden zowel Joel,Lael en Sam hun best naar hun kunnen.Wij hebben 3 van de 4 wedstrijden gewonnen,laatste wedstrijd was er eentje waarJorn ons niet alleen kon recht houden samen met Logan,want de tank van zowel Jirne,Michael als Shane was helemaal leeg.En Milan die had ons moeten verlaten door verplichtingen.En dus konden wij nog weinig tegen de veeeeeeel grotere spelers van Aaigem inbrengen.En zei zijn 2 keer over de helft geweest en 2 keer gescoort en bij ons zat dan nog eens alles tegen.Maar dikke pluim voor iedereen en merci voor prachtig resultaat.Ook eerste plaats.

U9 Tornooi E Moerbeke 1 ste plaats

Vandaag super spel gezien.Heel sterke Jorn gezien in zijn duels en samenspel,sterke vleugels gezien onder naam van Jirne,Michael ,Shane en Milan.Mooi samenspel gezien tussen al deze spelers.Zelf samen met Logan die vandaag echt perfect inspeelde waar nodig.Ook mooie goals gezien van Sam,Michael,Shane,Milan,Joel,Jirne en ja heel prachtig afstands goal van Logan.Verder deden zowel Joel,Lael en Sam hun best naar hun kunnen.Wij hebben 3 van de 4 wedstrijden gewonnen,laatste wedstrijd was er eentje waarJorn ons niet alleen kon recht houden samen met Logan,want de tank van zowel Jirne,Michael als Shane was helemaal leeg.En Milan die had ons moeten verlaten door verplichtingen.En dus konden wij nog weinig tegen de veeeeeeel grotere spelers van Aaigem inbrengen.En zei zijn 2 keer over de helft geweest en 2 keer gescoord en bij ons zat dan nog eens alles tegen.Maar dikke pluim voor iedereen en merci voor prachtig resultaat.Ook eerste plaats. Pedro