Laatste tornooi seizoen 2013-2014 U9 Met interim trainer Gino en interim afgevaardigde Stijn. Ook dank aan de fotograaf Kathy en reporter Liesbeth. En heel veel dank aan de supporters ter plaatse. Resultaat was schitterend, reeds voor het tweede jaar na elkaar eindwinst van het tornooi…. 9 ploegen verdeeld over drie groepen. Groep 1 van de voorrondes : KSV Moerbeke                                                 Balegem                                                 Munkzwalm. Match 1: KSV Moerbeke – Balegem. 5-5  .   1x 20 min. Sterk begin van ons, tot 5 minuten voor tijd 5-1 voorsprong, plots een inzinking en op een paar minuten tijd 5-5. Goals van 4x Shane en 1 keer Joel.

Match 2: KSV Moerbeke – Munkzwalm. 8-0  1×20 min. Heel goeie match, volledige match goed geconcentreerd gebleven en al veel beter samengespeeld. Goals van 4 x Shane, 2 x Milan, 2 x Logan.

Daardoor eerste in de voorronde, we hadden namelijk een beter doelpuntensaldo dan Balegem. Zo kwamen we in de finale groep terecht en speelden we voor plaats 1,2 of 3. Finale groep : KSV Moerbeke                         Sint Lievens Houtem                         Nederhasselt

Match 1 finalegroep KSV Moerbeke – Sint Lievens Houtem 6-0   1x 20 min. Dit was de mooiste wedstrijd van vandaag, een sterk Houtem werd slim opgevangen en keihard afgemaakt. Deed wat denken aan de match van vorige week tegen Ninove. Goals van : 2 x Milan, 2 x Shane, 1 keer Jorn en 1 keer Sam.

Match 2 finalegroep KSV Moerbeke – Nederhasselt 8 – 0 Goeie match weer van ons , tegenstanders probeerden wel maar Logan kwam telkens gepast tussen. terwijl onze scoremachine bleef draaien. Goals van : 3 x Shane, 2 x Milan, 3 x Brent. Eindwinst van het tornooi dus. Onze spelers vandaag : Brent, Jorn, Logan, Milan, Lael, Joel, Sam en Shane. Michael en Jirne konden er door omstandigheden niet bij zijn, zoals ook trainer Peter en afgevaardigde Pedro. Buiten de laatste 5 min van de eerste wedstrijd was het heel goed vandaag, allemaal een dikke pluim.

Winnaar Tornooi U9 SK munkzwalm 2