FCE Moerbeke zet zich samen met Voetbalfederatie Vlaanderen, KBVB & Football+ Foundation in om holebiseksualiteit in het voetbal bespreekbaar te maken.

Samen met andere voetbalclubs geeft FCE Moerbeke tijdens de weekends (14-15 maart & 21-22 maart 2015 )de aftrap van de regenboogcampagne. Door een wedstrijd met regenboogveters te spelen, engageert FCE Moerbeke zich om holebiseksualiteit in het voetbal bespreekbaar te maken.

 De spelers, trainers,vrijwilligers & supporters worden opgeroepen om onze actie te ondersteunen door foto’s & filmpjes te posten met regenboogveters, regenboogtekeningen en regenboogvlaggen.

De campagne zal via de socialemedia gevoerd worden onder de overkoepelende hashtag #footballplus.

 FCE Moerbeke beantwoordt hiermee de oproep van van de Football+ Foundation om te werken aan een holebivriendelijk klimaat in alle geledingen van het voetbal, zowel binnen de clubwerking als op detribunes. Zo wordt voetbal een feest voor iedereen!